Bruidsmake-up - Bruidskapsel - Visagie - Make-up - Make-up workshop - Kapsels - Haarstyling - Nagelsstyling - Nagels - Gelnagellak - Rijen

Inge van Loon |  Hoofdstraat 128  |  5121 JH Rijen  |  06-57599888  |  info@inge-efc.nl  |  www.inge-efc.nl

Er goed uitzien met de juiste make-up en haarstyling geeft extra zelfvertrouwen waardoor je gaat stralen.

 

Er is niet altijd veel make-up nodig om een mooi resultaat te bereiken. Make-up is er om sterke kanten te accentueren en minder sterke kanten te camoufleren/corrigeren. Make-up is er om het mooiste in een gezicht naar boven te halen.

 

Dag make-up

Heb je een feestje, sollicitatie, belangrijke afspraak of misschien een date? Dan kun je voor de dag make-up kiezen. Een natuurlijke make-up die je een mooie, frisse uitstraling en net even dat beetje extra geeft.

 

Avond / feest make-up

Heb je een speciale gelegenheid of een feestje waarbij je er net even mooier uit wil zien dan de rest? Kies dan voor de avond make-up. Deze make-up is de finishing touch bij je mooie outfit, kapsel en zorgvuldig uitgekozen sieraden.

 

Extreme make-up

Heb je een themafeest of wil je een fotoshoot met een extremere of kleurrijkere make-up? Dan kies je voor de extreme make-up. Je kunt zelf bepalen wat je wil. Strassteentjes, veel kleur of juist een mysterieuze zwarte make-up? Alles kan. Je kunt het zo gek niet bedenken. Hierbij zitten kunstwimpers inbegrepen.